Van 7 mei t/m 8 juni 2019 kun je in de Bijlmer Bajes kijken naar de theatervoorstelling Gevangenis Monologen 2. De voorstelling vertelt het echte verhaal van (ex-)gedetineerde Jack op de plek waar hij heeft vastgezeten. De waargebeurde verhalen zijn door Herman Koch en Christine Otten opgeschreven en door Kasper Kapteijn naar het toneel vertaald. De cast bestaat uit Brigit Schuurman, Mingus Dagelet en Hamda Belgaroui.

Gevangenis Monologen 2 biedt op unieke wijze een inkijk in het gevangeniswezen en biedt inzicht in de tijd van detentie en de uitdagingen die komen kijken bij het reïntegreren. Na afloop van de voorstelling is er een nabeschouwing met de echte Jack.

Via deze link kun je aangeven of je aanwezig kunt zijn op één van de beschikbare data. Bij voldoende aanmeldingen wordt speciaal voor de Jonge Balie Amsterdam een besloten voorstelling georganiseerd.

Meer weten? Ga naar Facebook of Twitter.