Nieuws

Donderdag 11 april 2019: JIRA lezing

Vereniging JIRA is de landelijke vereniging voor Jonge InsolventieRecht Advocaten en organiseert meerdere interactieve lezingen per jaar op het gebied van het insolventierecht. De eerstvolgende lezing vindt plaats op donderdag 11 april 2019 te Utrecht. De lezing zal worden verzorgd door mevrouw mr. drs. J.C.A.T. Frima. Frima is rechter-commissaris in Rotterdam en tevens voorzitter van het team insolventie van de Rechtbank Rotterdam. Tijdens de lezing zal Frima spreken over haar ervaringen als rechter-commissaris. De lezing is alleen toegankelijk voor JIRA-leden. Iedere advocaat (vanaf beëdiging tot zeven jaar ervaring) met interesse in het insolventierecht kan lid worden van de Vereniging JIRA. Voor meer informatie zie: https://www.verenigingjira.nl/.

To top