De Jonge Balie is op zoek naar een achttal enthousiaste advocaten die het leuk lijkt in mei 2019 het grootste evenement van de Jonge Balie Amsterdam te organiseren: Justitia!

Justitia is een driedaags evenement dat begint met een openingsborrel op woensdagavond. Op donderdag gaat een selectie van aanstormende talenten met elkaar de strijd aan tijdens de Amsterdamse pleitwedstrijden, waarna aansluitend wordt gedineerd met de deelnemers, de juryleden en de overige betrokkenen. Op vrijdag vindt het hoofdprogramma plaats in de vorm van een inhoudelijk en inspirerend seminar waarbij ongeveer 500 advocaten uit binnen- en buitenland aanwezig zijn, gevolgd door een diner en zinderend eindfeest met ongeveer 800 gasten.

Vind jij het leuk om dit driedaagse evenement neer te zetten met zeven andere Amsterdamse advocaten, contacten te leggen met nationale en internationale balies, sprekers, artiesten en de Amsterdamse Orde van Advocaten, aarzel dan niet en meld je vóór 31 augustus 2018 aan via justitia@jongebalieamsterdam.nl.

Voor meer informatie over Justitia en de verschillende bestuursfuncties, zie https://stichtingjustitia.nl.