Nieuws

Patroon van het Jaar 2018

De verkiezingen voor de Patroon van het Jaar – editie 2018 – gaan weer van start. Stagiaires en medewerkers kunnen hun patroon nomineren voor de titel Patroon van het Jaar. Ter gelegenheid van de 10e editie wordt de nominatie dit keer ook opengesteld voor senior medewerkers. Genomineerd kunnen dus ook worden medewerkers die zich feitelijk met de begeleiding van de stagiair bezighouden in opdracht van de ‘echte’ patroon.

De verkiezingen worden georganiseerd door Le Tableau en Dialogue, in samenwerking met de Stichting Jonge Balie Nederland. Na de nominatieronde is het woord aan de jury onder leiding van Christ’l Dullaert.

De jury gaat gesprekken aan met een selectie van de genomineerde patroons. Op deze wijze is de uiteindelijk winnaar niet bij ‘popular vote’ gekozen, maar op basis van een geanonimiseerde inhoudelijke beoordeling door de jury. De prijs wordt tijdens het Jonge Balie congres op 1 november te Breda uitgereikt.

De deadline voor de nominatieronde is 17 september. De Patroon van het Jaar is een initiatief van Edgar du Perron, in zijn functie als decaan en professor van de Universiteit van Amsterdam (thans Raadsheer in de Hoge Raad) en Christ’l Dullaert van Le Tableau BV (bureau voor interim advocaten en notarissen).

Nomineren kan hier

To top