Nieuws

Vrijdag 15 juni: Entrée presents

Op vrijdag 15 juni organiseert Entrée – de jongerenvereniging van het Concertgebouw – Entrée Presents: een soort mini-festival waarin akoestische en elektronische muziek samenkomen. De stoelen gaan voor deze keer uit de Kleine Zaal (dit gebeurt bijna nooit!) dus je ziet het Concertgebouw weer op een hele andere manier.

Het event duurt van 22:00 tot 2:00 uur en kaartjes kosten EUR 22,50 (EUR 17,50 voor Entrée leden). Als je nog geen lid bent van Entrée, kun je lid worden voor EUR 20 en dan kun je gratis mét introducé naar dit concert!

Wat gaat er gebeuren? 

Dit concert is onderdeel van de serie Entrée Presents, waarin musici het grijze gebied tussen elektronische en akoestische muziek verkennen. Door artiesten uit verschillende genres een podium te bieden, levert Entrée Presents een bijdrage aan de ontwikkeling van elektronische muziek tot volwaardige concertmuziek.

Housepionier DJ Isis presenteert met Isis & Mozes een gloednieuw project. Samen met de 18-jarige componist, producer en multi-instrumentalist Mozes Meijer zet zij een sfeervolle liveset neer waarin akoestische en elektronische elementen samensmelten.

Het duo Lövestad staat bekend om hun energieke optredens: melodieuze house wordt doorspekt met live gespeelde funk en disco grooves. Tijdens Lövestad LIVE laten ze horen wat hun ster rijzende maakt: vette sounds, veel interactie met het publiek en een enorme dosis energie.

Extra informatie

Entrée: https://www.jouwentree.nl/agenda/concert/entree-presents-isis-mozes-live-lovestad-en-dj-isis-dj-set-15-06-2018

FB event: https://www.facebook.com/events/168788233834587/

Ticket pagina: https://www.concertgebouw.nl/nl/page/36731/van=2018-06-15

To top