Nieuws

Lexence Jonge Balie Studiereis 2018 naar… Boedapest!

Zon, cultuur en historie.. Dit jaar gaat de Jonge Balie Studiereis naar het culturele hart van Centraal-Europa, Boedapest! Er is een fantastisch programma samengesteld met leuke uitjes, diners en borrels, dus het belooft weer een onvergetelijke reis te worden.

Met een groep van 50 deelnemers zullen wij op woensdagavond 12 september (na kantoortijd) afreizen naar Boedapest. Op zaterdagavond 15 september komen we weer terug in Amsterdam.

De eigen bijdrage per deelnemer is EUR 495. Daar is in ieder geval bij inbegrepen: de vlucht, hotel, vervoer ter plaatse, maaltijden en het dagprogramma op donderdag en vrijdag. Inschrijven kan vanaf woensdag 20 juni 2018 om 15.00 uur via het inschrijfformulier op deze pagina. Wees er snel bij, want vol = vol! Bij meer aanmeldingen dan plekken volgt een selectie, die later bekend wordt gemaakt.

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet. De reiscommissie heeft er in ieder geval al zin in!

De Lexence Jonge Balie Studiereis 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door Lexence, De Brauw Blackstone Westbroek, Hogan Lovells, Kroes Advocaten, Dentons Boekel, GMS Advocaten en de Praktizijnssociëteit.

Let op: bij annulering van de inschrijving vóór 4 september 2018 blijft het bedrag van EUR 495 verschuldigd, tenzij voor die datum een vervanger kan worden gevonden. Bij annulering vanaf 4 september 2018 blijft in principe het volledige bedrag van EUR 495 verschuldigd. Als er een vervanger kan worden gevonden, dan zal de commissie naderhand berekenen welk gedeelte van het bedrag voor restitutie in aanmerking komt op basis van eventuele niet gemaakte kosten. Neem bij verhindering altijd zo snel mogelijk contact op met de commissie. De commissie zal allereerst proberen een vervanger te regelen via de wachtlijst. Wanneer er geen wachtlijst meer is, ben je zelf verantwoordelijk voor het vinden van een vervanger.

To top