Nieuws

Donderdag 21 juni: JB lezing + speciaal bieren borrel

Op donderdag 21 juni 2018 vindt de volgende Jonge Balie lezing plaats. Spreker is prof. mr. Jaap van Slooten, arbeidsrechtadvocaat bij Stibbe en hoogleraar arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam. De lezing zal in het teken staan van platformarbeid en de juridische aspecten daarvan. Door de recente ontwikkelingen rondom de bezorgers van UberEats, Deliveroo, Foodora, etc. is dit een zeer interessant en actueel thema. Let op: dit is de laatste lezing die plaatsvindt voor de zomer! De eerstvolgende Jonge Balie lezing zal pas in september 2018 plaatsvinden.

Na afloop van de lezing vindt ook de maandelijkse Jonge Balie borrel plaats. Om deze laatste lezing van het verenigingsjaar feestelijk af te sluiten, zal er speciaal-bier worden geschonken tijdens de borrel en worden er na afloop van de lezing pizza slices uitgedeeld. Dit alles op het mooie en zonnige terras van roeivereniging De Amstel. We zien jullie graag de 21e!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

To top