De afgelopen weken lijkt de zomer haar intrede te hebben gedaan in ons normaal zo koude kikkerlandje. Op zulke dagen zou je het liefst de hele dag met je gezicht in de zon op een terras zitten, terwijl er op de achtergrond lekkere zomerse hitjes klinken. De werkelijkheid? Je zit braaf achter je bureau lekker declarabel te zijn en kijkt om de paar minuten verlangend naar buiten.

Klinkt dit je bekend in de oren? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij geven je namelijk hèt perfecte excuus om op een zomerse vrijdagmiddag eens lekker op tijd van kantoor te vertrekken:

HVG Lawlands

Aansluitend aan de Landelijke Pleitwedstrijden zal op vrijdagmiddag 22 juni het HVG Lawlands-festival plaatsvinden in de Botanische Tuinen te Utrecht. Leden van alle Jonge Balies in Nederland (en hun introducees) zijn van harte welkom om vanaf 17.00 uur samen de zomer in te luiden. Early birds zijn vanaf nu te koop voor slechts € 34,50 via de website. Inschrijven kan via de website van de Jonge Balie Midden-Nederland. Wees er snel bij!