Nieuws

Woensdag 23 mei: Van Arkel Openingsborrel / Jonge Balie Lezing

Op woensdag 23 mei 2018 vindt de volgende Jonge Balie lezing plaats, na afloop waarvan de openingsborrel van Justitia plaatsvindt. De lezing is voor alle leden toegankelijk, dus niet alleen voor leden die deelnemen aan het Justitia congres.

De lezing zal worden verzorgd door Christiaan Alberdingk Thijm en hij zal spreken over “Surveillance post-Snowden – de Wiv en de surveillancestaat”. Christiaan is sinds 2013 als advocaat betrokken bij Burgers tegen Plasterk, een zaak tegen de staat over de Wiv 2002. Na de lezing zal namens Van Arkel Gerechtsdeurwaarders een toga worden verloot onder de aanwezigen, alle reden om je snel in te schrijven dus! Let op: de lezing vindt niet plaats op onze gebruikelijke locatie bij roeivereniging Amstel, maar zal plaatsvinden in het Haarlemmermeerstation.

Het is niet meer mogelijk om in te schrijven na aanvang van de lezing.

To top