Nieuws

Save the date EYBA Summer Conference Amsterdam 2018

Van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli 2018 vindt dit jaar in Amsterdam de European Young Bar Association (EYBA) Summer Conference plaats, met als thema “Dutch Masters”.

Programma

De Conference wordt afgetrapt met een borrel en eerste kennismakingsmoment op donderdagavond. Kortom, een avond genieten van Amsterdamse gezelligheid.

Op vrijdag wordt een compleet inhoudelijk programma verzorgd, waar de crème de la crème van de Nederlandse juristerij over uiteenlopende onderwerpen zal spreken. ’s Avonds vindt een gezamenlijk diner plaats.

Zaterdag wordt de stad verkend door middel van een cultureel programma op de mooiste plekken van de stad. In de avond vindt een gala, inclusief galadiner, plaats op een spetterende plek in Amsterdam.

Het weekend wordt afgesloten met een brunch op zondag 1 juli.

Al met al een uniek evenement dat je niet mag missen! Blok donderdag 28 juni t/m en zondag 1 juli dan ook alvast in je agenda. Volg het evenement ook op Facebook (https://www.facebook.com/events/1986806818026271/?notif_t=plan_admin_added&notif_id=1518083079379915) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Het complete programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Dan zal ook de mogelijkheid tot inschrijven worden opengesteld.

EYBA

De EYBA is in 1993 in het leven geroepen om jonge Europese advocaten met elkaar in contact te brengen en hun belangen op Europees niveau te behartigen. Met het EYBA-lidmaatschap van de Jonge Balie Amsterdam zijn ook automatisch alle leden lid van deze organisatie. EYBA organiseert jaarlijks drie evenementen voor de Europese advocaten. Dit jaar is het ons genoegen om de EYBA Summer Conference in Amsterdam te organiseren.

To top