Nieuws

Zaterdag 17 februari: Voor je het weet, heb je een date!

Op 17 februari 2018 vormen young professionals en senioren een paar en gaan ze een dagje met elkaar op stap! Deze Valentijnsdag staat dus volledig in het teken van de ontmoetingen tussen jong en oud.

Waarom een dag met jong en oud?
Young professionals hebben in toenemende mate behoefte aan ontsnapping uit het drukke en stressvolle werkleven, maar weten niet precies hoe ze dat moeten aanpakken. Ervaringen en herinneringen van senioren bieden daartoe de uitgelezen mogelijkheid.

Ouderen daarentegen voelen zich soms eenzaam. Daarbij komt het regelmatig voor dat ze zonder familie en/of levenspartner door het leven gaan. Tegelijkertijd hebben ouderen, zeker Amsterdamse, een scala aan interessante verhalen paraat en nemen ze absoluut geen blad voor de mond.

Wat gaan we doen?
In 2018 ontmoeten young professionals en senioren elkaar op zaterdag 17 februari in De Nieuwe Poort. De dag begint met een feestelijke lunch. Na een korte kennismaking worden de matches gemaakt en vertrekken de koppels in kleine groepjes naar hun activiteit. Aan het eind van de dag komt iedereen terug naar De Nieuwe Poort voor een afsluitende borrel.

Wat zijn de kosten?
Zoals een echte gentleman/women betaamt, worden de kosten betaald door de jongeren. Schade? €15. Wat krijg je ervoor terug? Naast een lunch, uitje en borrel, vooral veel wijze levenslessen en mooie verhalen van je seniore date.

Aanmelden:

Klik hier om je aan te melden.

To top