Nieuws

Vrijdag 8 december: Kerstactie Amsterdam Cares

“The most wonderful time of the year” staat weer voor de deur en ook jij kunt in de geest van Kerst jouw medemens helpen! Op 8 december 2017 gaat de Jonge Balie Amsterdam in samenwerking met Amsterdam Cares een kerstactie houden bij Revalidatie- en Verpleeghuis Vreugdehof (De Klencke 111, 1083 HH Amsterdam). We gaan daar een hele grote boom en de benedenverdieping met kerstversiersels opfleuren! De avond begint om 17.00u en rond 20.00u sluiten we de avond af.

Help jij mee?

Er is plek voor 15 vrijwilligers, dus schrijf je snel in via het inschrijfformulier op deze site!

Over Amsterdam Cares

Amsterdam Cares is onderdeel van Nederland Cares, een vernieuwende organisatie op het gebied van betrokken ondernemen en flexibel vrijwilligerswerk. Amsterdam Cares richt zich op het activeren van (young) professionals en biedt daarbij 100% flexibel vrijwilligerswerk aan. Zo kun je een bijdrage leveren aan de maatschappij zonder dat je in de knel komt met al je andere prioriteiten. Ga naar www.nederlandcares.nl/nl/amsterdam voor meer informatie over Amsterdam Cares.

 

To top