Nieuws

Woensdag 31 januari t/m zaterdag 3 februari: Jonge Balie Skireis!

Primeur: voor het eerst in haar bestaan reist de Jonge Balie Amsterdam van 31 januari tot en met 3 februari 2018 met een groep van 30 advocaten af naar de Oostenrijkse bergen voor een onvergetelijke skireis! Dit wil je niet missen – schrijf je snel in!

Waar?

Fiss, Oostenrijk.

Fiss bevindt zich nabij het drielandenpunt van Oostenrijk, Zwitserland en Italië, middenin het Tiroolse Oberinntal. Het dorp is schitterend gelegen op een plateau, omgeven door de bergen van het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis.

Accommodatie?

Een catered chalet aan de voet van de piste met een wellness area, aparte loungeruimte, stube, parkeergelegenheid, wifi en prachtig balkon.

Catered?

We worden verzorgd door een professionele Nederlandstalige chaletstaf. Zij zorgen voor een uitgebreid ontbijtbuffet en een dagelijks driegangendiner. Het verblijf is dus inclusief ontbijt, driegangendiner en alle drankjes (bier, wijn, fris, koffie, thee). De boodschappen, schoonmaak en afwas worden gedaan dus bij aankomst kunnen we meteen de piste op.

Kosten?

De kosten zijn EUR 300. Dit is inclusief verblijf, 3x ontbijt, 3x diner drankjes, maar exclusief skipas, eventuele ski-huur en vervoer.

Mis dit niet en zorg dat je erbij bent!

Inschrijven?

Je kunt je vanaf nu op deze pagina inschrijven via onderstaand inschrijfformulier.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

To top