Nieuws

Zaterdag 7 oktober: Gevangenis Monologen

Het theaterstuk de Gevangenis Monologen gaat dit najaar in premiere in de Bijlmerbajes. Graag nodigen wij de leden van de Jonge Balie uit om samen van de voorstelling te komen genieten en de oude gevangenis te ervaren in een avondvullend programma. De kaartverkoop in Amsterdam loopt hard, maar voor de avond van 7 oktober houdt de producent een aantal kaarten vast speciaal voor de Jonge Balie Amsterdam. Deze zijn te bestellen via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-gevangenis-monologen-in-de-bijlmerbajes-amsterdam-36220524564?discount=JongeBalie2017 met de toegangscode: JongeBalie2017. De kaarten kosten EUR 21,69 per stuk. Let op: vol=vol, dus bestel je tickets zo spoedig mogelijk!

De Gevangenis Monologen daagt je uit de wereld van het gevangenisleven in te stappen 
en brengt je theater achter gesloten deuren. De voorstelling vertelt het echte verhaal van (ex-)gedetineerden Wesley, Arsen en Gerard 
op de plek waar zij hebben vastgezeten – de gevangenis. Herman Koch, Christine Otten en Manon Uphoff schreven hun verhalen op en Kasper Kapteijn vertaalde het verhaal naar het toneel. De cast bestaat uit Birgit Schuurman, Kenneth Herdigein, Thomas Boer en Poal Cairo. Om in de aanloop naar het stuk meer te weten te komen, volgt u het verhaal via Facebook – Gevangenis Monologen.

To top