Nieuws

Donderdag 5 oktober: Jonge Balie Lezing, aansluitend borrel

Let op: de lezing is verplaatst van donderdag 28 september 2017 naar donderdag 5 oktober 2017 en vindt plaats bij Roeivereniging de Amstel. Alle inschrijvingen blijven geldig en je hoeft je dus niet opnieuw in te schrijven.

Summer bodies are made in winter time. En met behulp van lifestyle apps! Ter voorbereiding op de winter workouts gaat de Jonge Balie lezing op 28 september 2017 over de privacyaspecten van lifestyle apps als Fitbit, Runkeeper, etc. Joke Bodewits van Hogan Lovells zal ons hier alles over vertellen.

De lezing vindt om 19.30 uur plaats bij Roeivereniging de Amstel (Hobbemakade 122). Schrijf je hieronder in om de lezing bij te wonen. Aansluitend vindt de maandelijkse borrel plaats.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

To top