Op dinsdag 29 augustus 2017 vindt de zomereditie van de Jonge Balie Pubquiz plaats. Deze laatste pubquiz van het jaar is groter dan ooit, nog nooit hebben zoveel teams tegen elkaar kunnen strijden! De pubquiz staat onder de vakkundige leiding van quizmasters Gijs Millaard en Nils van der Feltz. Deelname aan de pubquiz is dit keer gratis!

De pubquiz start om 19.30 uur bij Eetcafé Carels in de Pijp (Frans Halsstraat 76). Voor de mensen die graag wat willen eten voordat de pubquiz aanvangt, heeft Carels een geweldige deal: Saté + biertje voor EUR 12,50 / Spareribs + biertje voor EUR 14,50 / Vegapasta + biertje voor EUR 12,50. Het eten wordt tussen 18.30 uur en 19.00 uur geserveerd en je kunt alleen gebruik maken van deze deal als je dit hebt doorgegeven bij de aanmelding.

Een team bestaat uit 4-6 personen. Schrijf je snel in via onderstaand formulier!