Nieuws

VJAA Lokaal

Namens de VJAA maken wij jullie graag attent op het volgende.

Nieuw voor jonge arbeidsrechtadvocaten: VJAA Lokaal

De Vereniging Jonge Arbeidsrechtadvocaten (VJAA) is er voor arbeidsrechtadvocaten uit heel Nederland met maximaal zeven jaar ervaring in het arbeidsrecht. Jaarlijks kunnen de leden deelnemen aan lezingen en de themamiddag over actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen en napraten en netwerken met collega’s uit hetzelfde vakgebied. Vanaf 2017 breidt de VJAA haar activiteiten uit met het nieuwe initiatief VJAA Lokaal. In verschillende arrondissementen worden VJAA-Lokaalgroepen opgezet die (twee)maandelijks bijeenkomen. Tijdens deze bijeenkomsten kan worden gesproken over jurisprudentie, literatuur, maar ook over ervaringen, vragen en dilemma’s uit de eigen praktijk (intervisie).

Heb je behoefte aan meer inhoudelijk en sociaal contact met jonge confrères en collega’s in het arbeidsrecht, buiten kantoor maar wel dicht bij huis? Meld je dan aan als aanjager of deelnemer binnen jouw arrondissement, via info@vjaa.nl. Nog geen lid van de VJAA? Meld je aan via: http://vjaa.nl/word-lid/. Meer informatie over de VJAA en VJAA Lokaal is te vinden op www.vjaa.nl.

To top