Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jonge Balie Studiereis naar Ljubljana (inschrijvingen gesloten)

september 14, 2023 - september 17, 2023

Ook dit jaar gaan we met de Jonge Balie Amsterdam op studiereis. Van 14 t/m 17 september krijgen vijftig gelukkige leden de kans om de hoofdstad van Slovenië met eigen ogen te bewonderen. Ljubljana staat niet alleen bekend als ‘drakenstad’ met een rijke wijncultuur, maar is ook beroemd vanwege de vele bouwwerken die tot de Werelderfgoedlijst behoren. Vanaf het middeleeuwse kasteel kijk je uit over de idyllische binnenstad, waar de rivier de Ljubljanica zigzaggend doorheen stroomt. Tijdens de reis zullen wij zowel juridisch inhoudelijke als sociale activiteiten ondernemen.

De prijs bedraagt € 500 en daar is in ieder geval bij inbegrepen: vlucht van en naar Schiphol, accommodatie, groepsactiviteiten en eten/drinken ter plaatse. Bij vragen kan contact worden opgenomen met de reiscommissie via reiscommissie@jongebalieamsterdam.nl.

De inschrijvingen voor de studiereis zijn gesloten. Uiterlijk 16 juni bevestigen wij of je definitief meegaat. Mocht je voor 16 juni al weten dat je toch niet mee kan gaan, mail dan naar pr@jongebalieamsterdam.nl.

Gegevens

Begin:
september 14, 2023
Einde:
september 17, 2023
To top