Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Amsterdamse Pleitwedstrijden x bureau Brandeis | INSCHRIJVINGEN OPEN

mei 13

De Amsterdamse Pleitwedstrijden zijn onderdeel van het Stichting Justitia Congres. De winnaar van dit evenement mag zichzelf een jaar lang Amsterdams beste pleiter noemen en verdedigt de eer van de stad op de Landelijke Pleitwedstrijden.  De inschrijvingen voor de Amsterdamse Pleitwedstrijden x bureau Brandeis zijn geopend!

Tijdens Justitia 2024 vinden op maandag 13 mei 2024 de Amsterdamse Pleitwedstrijden x bureau Brandeis plaats in het gerechtshof Amsterdam (inclusief lunch en diner). Geïnteresseerden kunnen zich tot en met maandag 25 maart 2024 inschrijven. Daarna wordt het deelnemersveld door een loting bepaald. In totaal zijn er twaalf plekken beschikbaar. Meer informatie vind je op https://stichtingjustitia.nl/2024/pleitwedstrijden.

Wil jij meedoen aan de Amsterdamse Pleitwedstrijden x bureau Brandeis? Wil jij een toga op maat winnen van Vismans Gerechtsdeurwaarders, onderdeel van Inkassier? Wil jij jezelf een jaar lang de beste pleiter van Amsterdam noemen? Meld je dan nu snel aan via deze link!

Gegevens

Datum:
mei 13
To top