Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Justitia

september 24, 2021

Zeer gewaardeerde confrères, collega’s,

Na een jaar van onzekerheid is het eindelijk zover. Op 24 september 2021 zal het Justitia congres weer plaatsvinden.

Justitia is het grootste en oudste evenement van de Amsterdamse Orde van Advocaten en wordt al sinds jaar en dag georganiseerd door Stichting Justitia op initiatief van de Amsterdamse Orde en de Jonge Balie Amsterdam. Dit congres is verplicht voor alle eerstejaars advocaat stagiair(e)s die zijn ingeschreven op het tableau van de Amsterdamse Orde van Advocaten en in maart 2021 zijn gestart met de Beroepsopleiding Advocaten. Wij streven er natuurlijk naar om Justitia in haar traditionele vorm te laten plaatsvinden inclusief cabaret, diner en afsluitend feest met fantastische artiesten. Dit mag je als Amsterdamse advocaat dan ook niet missen!.

Blokkeer daarom nu alvast 24 september 2021 in je agenda. Voor advocaten die niet verplicht zijn om deel te nemen aan het congres zijn ieder jaar maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus op tijd bij!

We houden jullie nog even in spanning wat het thema en het programma betreft. Nadere informatie ten aanzien van aanmelding voor Justitia en het feest zullen volgen.

Met vriendelijke groet,

Het Justitia bestuur

Gegevens

Datum:
september 24, 2021