Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NL Cares

april 11, 2019 @ 08:00 - 17:00

Op donderdag 11 april 2019 – tijdens de Nacht van de Vrijwilliger – organiseert NL Cares diverse feestelijke activiteiten bij maatschappelijke instellingen in Amsterdam, met als doel om andere stadsgenoten te ontmoeten en om kennis te maken met vrijwilligerswerk.

Leden van de Jonge Balie Amsterdam zijn tijdens de Nacht van de Vrijwilliger van 17.00 uur tot 20.00 uur van harte welkom bij Stichting Welzijn Doven Amsterdam voor een Silent Dinner en moordspel (bekend van de Lama’s)! De avond wordt afgesloten met een borrel bij Het Huis van Iemand Anders.

Stichting Welzijn Doven Amsterdam (SWDA) heeft als belangenbehartiger voor doven in Amsterdam en omstreken sinds de oprichting in 1976 diverse functies vervuld, waaronder het verrichten van dienstverlening en het geven van voorlichting. De stichting beheert sinds 1982 een Dovenontmoetingscentrum (DOC) op de Stadhouderskade te Amsterdam. Het DOC fungeert (onder meer) als ontmoetingsplek. Doven en horenden ontmoeten elkaar aan de bar, bij de gebarencursussen of bij de verschillende activiteiten.

Jullie deelname en inzet zal enorm worden gewaardeerd! Deelname aan het Silent Dinner en moordspel is geheel gratis. Let op: er is plek voor maximaal 20 deelnemers.

 

Gegevens

Datum:
april 11, 2019
Tijd:
08:00 - 17:00
To top