Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landelijke pleitwedstrijden met aansluitend feest

juni 17, 2022 @ 18:00 - 23:30

Het kwik begint te stijgen, de ijswinkels openen hun deuren en de terrassen stromen vol. Na de koude dagen is het overduidelijk: iedereen snakt naar de zomer. En met goede reden! Na jaren van onzekere zomers kan dit jaar eindelijk het festivalseizoen weer losbarsten. Maar vergeet Tomorrowland, Pinkpop of Coachella – Lawlands is hét festival om niet te missen. Dit jaar opent de Utrechter – op 2 minuten loopafstand van Utrecht Centraal – haar deuren voor een zomerse avond vol drinken, eten en dansen. Vooruitlopend op de officiële start van de zomer trappen wij de zomer dan ook graag in jouw mooiste summer chique outfit met jou af met de ‘zomer in onze bol’!

Daarnaast vinden voorafgaand aan het Lawlands festival de Landelijke Pleitwedstrijden (LPW) plaats in het hart van het land. De winnaars van de plaatselijke pleitwedstrijden gaan in Utrecht voor een deskundige jury de strijd aan voor de ultieme titel: wie mag zichzelf officieel de allerbeste pleiter van Nederland noemen?! Hoewel iedereen welkom is om hun favoriet aan te moedigen, is aanwezigheid bij de pleitwedstrijden niet vereist
voor aanwezigheid bij het festival.

LPW Lawlands biedt voor ieder wat wils en belooft een onvergetelijke start van de zomer. Kom samen met je Baliegenoten naar het hartje van Nederland voor een prachtige avond! Vergeet dus niet om op 17 juni 2022 het belangrijkste festival van het jaar in je agenda te blokken en meld je aan via onze website: Jonge Balie Midden-Nederland – Agenda (jongebaliemn.nl)!

Gegevens

Datum:
juni 17, 2022
Tijd:
18:00 - 23:30
To top