Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jonge Balie Skireis

februari 13, 2019 @ 08:00 - 17:00

Wegens het daverende succes van vorig jaar reist de Jonge Balie Amsterdam van 13 tot en met 16 februari 2019 wederom af naar de sneeuw. Met een groep van 25 advocaten gaan we naar de Oostenrijkse bergen voor een onvergetelijke skireis! Dit wil je echt niet missen dus schrijf je snel in!

Waar?
Serfaus (Oostenrijk). Serfaus bevindt zich nabij het drielandenpunt van Oostenrijk, Zwitserland en Italië, middenin het Tiroolse Oberinntal. Het dorp is schitterend gelegen op een plateau, omgeven door de bergen van het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis.

Accommodatie?
Een volledig catered chalet vlakbij de piste met een infrarood sauna, wifi en een prachtig uitzicht. Op slechts 60 meter van het chalet stopt een ondergrondse trein die ons in enkele minuten naar de gondels brengt. Klik hier voor meer informatie.

Catered?
We worden verzorgd door een professionele Nederlandstalige chaletstaf. Zij zorgen voor een uitgebreid ontbijtbuffet en een dagelijks driegangendiner. Het verblijf is dus inclusief ontbijt, driegangendiner én alle drankjes (bier, wijn, fris, koffie en thee). De boodschappen, schoonmaak en afwas worden gedaan dus bij aankomst kunnen we meteen de piste op.

Kosten?
De kosten zijn slechts EUR 299. Dit is inclusief: verblijf, 3 x ontbijt, 3 x driegangendiner en alle drankjes in het chalet. Exclusief: skipas, eventuele ski-huur en vervoer. Vervoer is (namelijk) op eigen gelegenheid.

Inschrijven?
Je kunt je vanaf nu op deze pagina inschrijven via onderstaand inschrijfformulier.

Let op, op jouw inschrijving zijn de algemene voorwaarden van toepassing: bij annulering van jouw inschrijving blijft het volledige bedrag van EUR 299 verschuldigd, tenzij een vervanger kan worden gevonden. Neem bij verhindering daarom direct contact met ons op via skireis@jongebalieamsterdam.nl. Wij proberen in eerste instantie een vervanger te regelen via de wachtlijst. Wanneer er geen wachtlijst meer is, ben je zelf verantwoordelijk voor het vinden van een vervanger.

Gegevens

Datum:
februari 13, 2019
Tijd:
08:00 - 17:00
To top