Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jonge Balie-lezing + Entrée

april 28 @ 18:30 - 22:30

De Jonge Balie organiseert op vrijdag 28 april 2023 weer een lezing in samenwerking met Entrée, de jongerenvereniging van het Concertgebouw. Na een lezing in het RCO House – de thuisbasis van het Koninklijk Concertgebouworkest – bezoeken we in het Concertgebouw Schuberts ‘Grote’ Symfonie (onderdeel van de Essentials-reeks). Na afloop zullen we borrelen en napraten bij EntréeCafé. Er is beperkt plek, dus schrijf de datum vast in je agenda.

Houd de website en nieuwsbrieven in de gaten voor meer informatie over de inschrijvingen. Klik hier voor meer informatie over het concert van 28 april.

Entrée is de jongerenvereniging van Het Concertgebouw & Koninklijk Concertgebouworkest voor iedereen tot en met 35 jaar. Als lid van Entrée krijg je toegang tot een community met gezellige borrels, concerttips, goedkope concerttickets, afterparty’s en boeiende concertinleidingen. Laat je samen met je vrienden meevoeren door de mooiste klassieke muziek, elektronische muziek en andere muziekstijlen en ontdek nieuwe artiesten in een van de beste concertzalen ter wereld.

Let op: dit is een combi-evenement. Het is niet mogelijk om alleen de lezing of de voorstelling bij te wonen.

Schrijf je nu in:

Jonge Balie Lezing 28 april 2023

Gegevens

Datum:
april 28
Tijd:
18:30 - 22:30