Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jonge Balie Bowlingtoernooi

april 5, 2018 @ 08:00 - 17:00

Bowling Back to the Seventies. Don’t Spare us Disco!

Na een jaar wachten is het eindelijk weer tijd voor het Jonge Balie Bowlingtoernooi! Op donderdag 5 april 2018 zullen 54 teams in de arena van Knijn strijden om felbegeerde prijzen en eeuwige roem.

Wat: Bowlingtoernooi met naborrel

Wanneer: donderdag 5 april 2018

Tijd: Heats van 20:00 – 23:00 uur en finale tot ongeveer 23.30 uur. Aansluitend naborrel bij d’Overkant!

Waar: Knijn Bowlingcentrum, Scheldeplein 3, Amsterdam

Inschrijven:

De inschrijvingen zijn geopend, dus schrijf jullie team snel in via onderstaand inschrijfformulier!

Ieder team bedenkt een originele teamnaam en bestaat uit minimaal 5 en maximaal 7 personen. De inschrijving sluit op vrijdag 30 maart 2018. Er is plaats voor 54 teams, per kantoor kunnen maximaal 3 teams zich inschrijven en vol = vol, dus zorg dat je er snel bij bent!

De inschrijfkosten bedragen EUR 49,00 inclusief BTW per team. De teamcaptain zal na inschrijving per e-mail een factuur ontvangen. Het inschrijfbedrag moet uiterlijk op vrijdag 30 maart 2018 zijn ontvangen. Let op: als de betaling niet op tijd binnen is, zal jullie plek worden vergeven aan het eerste team op de reservelijst.

Prijzen en thema

Het thema van het bowlingtoernooi is dit jaar Bowling back to the seventies. Don’t spare us disco! Dus trek je flared jeans uit de kast, stof je bandana af en gooi een strike op je plateauzolen. Het team dat in de finale de beste score neerzet wint de fabuleuze en felbegeerde wisseltrofee!

Geen bowlingskills? Ook dit jaar zijn er weer prijzen voor de best verkleden deelnemer en voor de beste teamnaam te winnen.

Naborrel

Na een vermoeiend sportevenement kan een beetje ontspanning geen kwaad. We nodigen jullie daarom van harte uit om het bowlingtoernooi met ons na te bespreken op de naborrel.

Dus aarzel niet en geef je vandaag nog op voor het meest sportieve, gezellige en groovy-evenement van het jaar!

Peace out!

Gegevens

Datum:
april 5, 2018
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

Knijn Bowling en Restaurant
Scheldeplein 3
Amsterdam,
+ Google Maps
To top