Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jonge Balie Pubquiz | Wachtlijst

november 30 @ 18:30 - 23:00

Pubquizzen - De Jonge Balie Amsterdam

Jonge Balie Pubquiz 30 november 2023

Wat betreft het eten kan gekozen worden tussen een hamburger, vegaburger of kipsaté.

  • Houd er rekening mee dat enkel de team captain eventuele nadere informatie per mail ontvangt.
  • Geef hier de maaltijdkeuzes van alle deelnemers uit je team door (zie de lijst met keuzes in het bericht boven dit inschrijfformulier). Als je hele team niet wil mee-eten, vul dan 'nvt' in. Vul tot slot in of je team uit 4, 5 of 6 personen bestaat.
Het is weer tijd voor een Jonge Balie pubquiz! Weet jij welke brug in Amsterdam is bedekt met duizenden hangsloten als een teken van eeuwige liefde, wat de afkorting “DNA” betekent en met wie Anna Nooshin een relatie heeft?

Voorafgaand aan de pubquiz zullen we ook samen eten. Je hebt de keuze tussen vega of vlees. Geef daarom bij je aanmelding ook aan wat je wil eten. De drankrekening wordt, tot een bepaald bedrag, betaald door de Jonge Balie, ook voor de verliezers – dat is dan wel weer winnen.

Deelname is kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor leden van de Jonge Balie Amsterdam. De inschrijvingen zijn geopend dus schrijf je snel in met je pienterste kantoorgenoot/confrère/collega, want er is beperkt plaats. Let op: een team bestaat uit 4-6 deelnemers en de teamcaptain schrijft het team in.

Gegevens

Datum:
november 30
Tijd:
18:30 - 23:00

Locatie

Café De Ebeling
Overtoom 52 + Google Maps