Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bowling in the Deep!

maart 9, 2017 @ 08:00 - 17:00

[Let op: Laatste plekken!] Na een jaar in spanning te hebben gezeten is het eindelijk weer tijd voor het Jonge Balie Bowlingtoernooi! Dit jaar in een onder water thema: Bowling in the Deep!

Op 9 maart 2017 van 19.30u tot 23.00u is er plek voor 54 teams die in de arena van Knijn zullen strijden om de felbegeerde wisseltrofee, prachtige prijzen en eeuwige roem. Aansluitend is er een afterparty bij café d’Overkant. Trek je mooiste outfit aan, want naast de prijs voor beste bowlingteam, zullen er prijzen worden uitgereikt voor mooiste outfit en meest originele teamnaam!

Inschrijven
Inschrijven voor het Jonge Balie Bowlingtoernooi is mogelijk vanaf maandag 30 januari t/m maandag 6 maart 2017 door onderstaand inschrijfformulier te verzenden. Vol = vol, dus wees er snel bij!

Kosten
De kosten voor deelname bedragen EUR 89 per team (incl. BTW). De teamcaptain zal na inschrijving per e-mail een factuur ontvangen. Het inschrijfbedrag moet uiterlijk op vrijdag 3 maart 2017 zijn ontvangen. Let op: als de betaling niet op tijd binnen is, zal jullie plek worden vergeven aan het eerste team op de reservelijst!

Overige voorwaarden
Er is plaats voor 54 teams. Er kunnen maximaal 3 teams per kantoor deelnemen. Teams die zich inschrijven nadat het maximum aantal teams (per kantoor) is bereikt, worden op volgorde van inschrijving op de reservelijst geplaatst. De reserveteams krijgen bericht als een team afvalt.

Graag tot 9 maart!

Gegevens

Datum:
maart 9, 2017
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

Knijn Bowling en Restaurant
Scheldeplein 3
Amsterdam,
+ Google Maps
To top