Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Amsterdam Art x Jonge Balie Amsterdam

juni 25, 2021 @ 05:00 - 23:00

INSCHRIJVINGEN GESLOTEN

Beste leden,

Het is tijd voor het eerste fysieke event. Op vrijdag 25 juni 2021 organiseert Amsterdam Art speciaal voor de leden van de Jonge Balie Amsterdam een Young Professional Night tijdens de Amsterdam Art Week.

Amsterdam Art zet zich vol enthousiasme in om de positie van Amsterdam als toonaangevend centrum voor de hedendaagse kunst te versterken. Door middel van de Amsterdam Art Week 2021 verbindt Amsterdam Art nieuw publiek aan hedendaagse kunst. Om die reden organiseert Amsterdam Art op vrijdag 25 juni 2021 de Young Professionals Night. Door middel van een inhoudelijk programma willen ze de leden van de Jonge Balie Amsterdam onder het genot van een drankje graag de mogelijkheid bieden om zich te verdiepen in de Amsterdamse kunstscene.

De avond wordt georganiseerd in samenwerking met de museumpartners en sponsoren van Amsterdam Art en de deelnemende galeries in Amsterdam. Het programma bestaat uit:

    • Ontvangst en introductie over Amsterdam Art en de hedendaagse Amsterdamse kunstscène met een drankje bij één van de locaties.
    • Een gallery-tour op de fiets, met tourgids, langs drie deelnemende galeries.
    • Interactieve Curator of Artist Talk met Q&A bij één van de locaties met een (Young) Professional uit de kunstwereld.
    • Netwerkmoment en borrel (eerste twee drankjes zijn inbegrepen, daarna is de bar open).

Het programma start om 17:00 en zal eindigen om 22:00 of 23:00, afhankelijk van de huidige maatregelen. Klik hier om de folder in te zien.

Indien er nog vragen zijn over het event dan kan je deze stellen aan evenementen@jongebalieamsterdam.nl

Met vriendelijke groet,

De Jonge Balie Amsterdam

Gegevens

Datum:
juni 25, 2021
Tijd:
05:00 - 23:00
To top