Justitia is het grootste en oudste evenement voor Amsterdamse advocaten en wordt al sinds jaar en dag georganiseerd door Stichting Justitia op initiatief van de Amsterdamse Orde en de Jonge Balie. Jaarlijks bezoeken ruim duizend advocaten en genodigden Justitia. Deelname aan het evenement is een verplicht onderdeel van de beroepsopleiding advocaten en dient in het eerste jaar van de advocaat-stage te gebeuren.

Het programma van dit driedaagse evenement begint met de openingsborrel op woensdagavond. Op donderdag gaat een selectie van aanstormende pleittalenten met elkaar de strijd aan tijdens de pleitwedstrijden, waarna aansluitend wordt gedineerd met de deelnemers, de juryleden en de overige betrokkenen. Op vrijdag vindt het hoofdprogramma plaats, bestaande uit een inspirerend en inhoudelijk seminar, een diner, een wervelende cabaretvoorstelling en een zinderend eindfeest. De exacte data van Justitia vind je in de agenda.

Heb je interesse om dit evenement te sponsoren of ben je op zoek naar meer informatie, neem dan contact op met het bestuur van Stichting Justitia door een e-mail te sturen naar het adres info@stichtingjustitia.nl of kijk op www.stichtingjustitia.nl.