Nieuws

ADE 2024 – Hosts gezocht

De Anglo-Dutch Exchange (ADE) bestaat al sinds 1966 en is een jaarlijks uitwisselingsprogramma tussen jonge Britse en Nederlandse advocaten. Van 9 t/m 12 juli 2024 zal de ADE dit jaar in Nederland plaatsvinden. De ADE bestaat uit een gevarieerd programma van professionele, culturele en sociale activiteiten in de steden Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. De verwachting is dat er dit jaar zo’n 20-25 jonge Britse advocaten aan de uitwisseling zullen meedoen.

Het is goed gebruik dat de Britse advocaten gedurende de ADE bij Nederlandse ‘hosts’ verblijven. De ADE-commissie is daarom op zoek naar Nederlandse advocaten die woonachtig zijn (in de omgeving van) Amsterdam, Den Haag en Rotterdam en bereid zijn om tijdens de ADE als host op te treden voor een of meerdere Britse advocaten. Door het volle programma van de ADE zal dit niet meer inhouden dan het aanbieden van een eigen of gezamenlijke slaapplek.

Geïnteresseerden kunnen zich voor 10 mei 2024 aanmelden bij de ADE-commissie via ade@jongebalieamsterdam.nl. Ook eventuele vragen kunnen via dit e-mailadres worden gesteld.

To top