Nieuws

Nieuwe samenwerking! | Stedelijk Museum Amsterdam x Jonge Balie Amsterdam

Sinds september 2023 is de Jonge Balie Amsterdam een samenwerking aangegaan met het Stedelijk Museum Amsterdam. Deze samenwerking houdt in dat wij al onze leden toegang kunnen bieden tot dit veelzijdige museum met focus op moderne en hedendaagse kunst en design. Heb jij interesse om een dag het museum te bezoeken met een kantoorgenoot of een cliënt? Laat het ons dan weten via secretaris@jongebalieamsterdam.nl en wij regelen de toegang voor jou.

Daarnaast zullen wij het komende jaar tickets beschikbaar gaan stellen voor exclusieve premières in het museum. Wij kijken enorm uit naar deze samenwerking – en hopen op veel enthousiasme van jullie!

Young Stedelijk!

Naast dat de Jonge Balie Amsterdam onderdeel is van de Stedelijk Club kunnen wij aan één van onze leden een Young Stedelijk-abonnement aanbieden. Als Young Stedelijk lid krijg je toegang tot een kijkje achter de schermen van het Stedelijk Museum en ontmoet je een mix van ongeveer driehonderd jonge (20 t/m 40 jaar) professionals. Tijdens verschillende evenementen, waaronder (artist)talks, private views en een bezoek aan kunstbeurzen, galeries, veilinghuizen en ateliers, leer je meer over de moderne en hedendaagse kunst en vormgeving. Wil je kans maken op dit abonnement, bekijk dan snel de voorwaarden op onze Instagram én LinkedIn.

To top