Voor een fotoserie over genderdiversiteit binnen de advocatuur is Denise du Bois, advocaat en fotograaf in Amsterdam, op zoek naar advocaten die zich niet als cisgender identificeren maar als transgender, non-binair, agender, bigender, genderfluide maar ook travestie etc. Denise maakt een serie foto’s over genderdiversiteit in de advocatuur om meer boegbeelden te laten zien. Zo kunnen meer mensen zich veilig voelen om hun genderidentiteit te laten zien als ze daar behoefte aan hebben. Zeker binnen een conservatief beroep zoals de advocatuur.

De fotoserie zal Denise exposeren en aanbieden aan diverse media. Uiteraard in
overleg met de geportretteerden. Herkenbaar in beeld zijn is een pré maar
onherkenbaar is bespreekbaar.

Interesse? Neem contact op met Denise du Bois (she/her/they/them) via
dubois@duboisadvocatuur.nl of 06-17858545. Zie ook haar website
www.denisenicoledubois.com.