Nieuws

Vacature Anglo Dutch Exchange 2022

Sinds 1966 organiseren de Haagse, Rotterdamse en Amsterdamse Jonge Balie in samenwerking met de London Young Lawyers Group, de Young Barristers’ Committee of the Bar Council en de Junior Lawyers Division of the Law Society de Anglo Dutch Exchange (ADE).

ADE is een uitwisselingsprogramma waarbij eens in de twee jaar de Londense en Walese sollicitors en barristers worden uitgenodigd door de Nederlandse advocaten en vice versa. Het doel is om op een informele manier elkaars rechtssystemen en (beroeps)cultuur te leren kennen. In het najaar van 2022 zal de ADE in Nederland plaatsvinden.

Lijkt het jou leuk om de ADE aankomend jaar te organiseren? Stuur dan een e-mail naar secretaris@jongebalieamsterdam.nl. Mocht je vragen over deze vacature hebben, dan kun je hier ook terecht.

To top