Nieuws

Donderdag 18 juni 2020 | Jonge Balie lezing – webinar

Stefan Sagel is sinds 1999 werkzaam als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek in het arbeidsrecht op het terrein van (met name arbeidsrechtelijke) civiele cassatie. Daarnaast is hij hoogleraar arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden. Hij is in 2013 gepromoveerd op het onderwerp ontslag op staande voet en is bovendien medewerker van het Nederland Juristenblad.

Stefan Sagel zal het webinar van donderdag 18 juni verzorgen. De lezing duurt van 19.30 tot 20.30 uur. Tijdens de lezing zal hij het hebben over “De Hoge Raad en partiële ontbinding van de arbeidsovereenkomst”. In de eerder dit jaar gewezen beschikking in de Victoria-zaak heeft de Hoge Raad een knoop doorgehakt over een vraag die de rechtspraktijk decennia verdeeld heeft gehouden: kan een arbeidsovereenkomst ook gedeeltelijk worden ontbonden? Het antwoord van de Hoge Raad luidt ontkennend, of toch niet?

Doordat wij met een beveiligd systeem werken, is de capaciteit voor dit webinar – net als voor reguliere Jonge Balie lezingen – beperkt. Verder is het bij dit beveiligde systeem vereist dat je gebruik maakt van je kantoor e-mailadres en niet van een gmail of hotmail e-mailadres.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

To top