Nieuws

Donderdag 5 maart 2020 | Jonge Balie Pubquiz

Hoeveel dagen heeft de relatie van André en Bridget geduurd? Hoeveel vluchten zijn gecanceld door storm Ciara? Waarmee proeven vlinders? Wie was de minister van landbouw tijdens de MKZ-crisis? Yes, het is weer tijd voor de Jonge Balie Pubquiz! Schrijf je snel in met jouw sterrenteam, want winnen is belangrijker dan meedoen.

De Pubquiz start om 20.00 uur bij Café de Ebeling op de Overtoom. Voor wie mee wil eten, de Ebeling biedt een vega-/hamburger + biertje aan voor € 10,-. Burgers worden tussen 18.30 en 19.00 uur geserveerd. Als je van dit aanbod gebruik wil maken, geef dit aan bij je aanmelding. Wijzigingen betreffende de vega-/hamburgerbestelling kunnen nog tot woensdag 4 maart 2020 23.00 uur worden doorgegeven door een e-mail te sturen naar evenementen@jongebalieamsterdam.nl. De drankrekening wordt betaald door de Jonge Balie, ook voor de verliezers, dat is dan wel weer winnen.

Let op:

  • Een team bestaat uit minimaal 4, maximaal 6 personen.
  • Er is plek voor vijftien teams.

Deelname is kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor leden van de Jonge Balie Amsterdam.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

To top