Ben jij geïnteresseerd in technologie en recht? Op vrijdag 6 maart organiseert de Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht (NVvIR) Jong een evenement met als onderwerp ‘Health Tech’. Onder meer Lars Leemeijer, Berber Bosch en Lot Wagemakers zullen je langs de juridische uitdagingen met betrekking tot Health Tech leiden.

Lars en Berber zijn allebei advocaat bij Van Doorne en adviseren regelmatig over uitdagingen met betrekking tot Health Tech. Lot is legal counsel bij Pacmed. Pacmed streeft ernaar om van de zorg een continu lerend netwerk te maken. Op basis van machine learning en medische expertise draagt daarbij de uitkomst van iedere behandeling direct bij aan de kwaliteit en doelmatigheid van zorg voor de volgende patiënt.

De lezingen zijn van 15.15 uur tot 17.30 uur bij Van Doorne. Na afloop vindt een door Van Doorne verzorgde borrel plaats.

Aanmelden kan via deze link.