Sinds 1966 organiseert de Jonge Balie Amsterdam tweejaarlijks de Anglo Dutch Exchange (ADE) in samenwerking met de Jonge Balies van Rotterdam/Dordrecht en Den Haag, de London Young Lawyers Group, de Young Barristers’ Committee of the Bar Council en de Junior Lawyers Division of the Law Society.

Het doel van de ADE is het verbeteren van de kennis onder (jonge) Nederlandse en Engelse advocaten van elkaars jurisdicties en het versterken van de onderlinge sociale banden. Het evenement vindt beurtelings in Nederland of in Londen plaats. In september/oktober 2020 zal de ADE in Nederland plaatsvinden.

Lijkt het jou leuk om de ADE aankomend jaar te organiseren? Stuur dan een e-mail naar secretaris@jongebalieamsterdam.nl. Mocht je vragen over deze vacature hebben, dan kun je hier ook terecht. Aanmelden kan tot en met 19 oktober aanstaande!