Nieuws

Vacature: Justitia Bestuur 2019/2020

De Jonge Balie Amsterdam is op zoek naar een achttal enthousiaste advocaten die het leuk lijkt in mei 2020 het grootste evenement van de Jonge Balie Amsterdam te organiseren: Justitia!

Justitia is een driedaags evenement waar in het kader van een zelfbedacht thema allerlei activiteiten plaatsvinden. Zo vond afgelopen editie op donderdag een seminar plaats in samenwerking met Lawyers 4 Lawyers. Ook gaat tijdens Justitia een selectie van aanstormende talenten met elkaar de strijd aan tijdens de Amsterdamse pleitwedstrijden, waarna aansluitend wordt gedineerd met de deelnemers, de juryleden en de overige betrokkenen. Op vrijdag vindt traditiegetrouw het hoofdprogramma plaats in de vorm van een inhoudelijk en inspirerend seminar waarbij ongeveer 500 advocaten uit binnen- en buitenland aanwezig zijn, gevolgd door een diner en zinderend eindfeest met ongeveer 800 gasten.

Lijkt het jou leuk om met zeven andere Amsterdamse advocaten dit driedaagse evenement neer te zetten, contacten te leggen met nationale en internationale balies, sprekers, artiesten en de Amsterdamse Orde van Advocaten, aarzel dan niet en meld je aan via justitia@jongebalieamsterdam.nl.

Voor meer informatie over Justitia en de verschillende bestuursfuncties, zie https://stichtingjustitia.nl.

To top