In mei staan de opnames van het televisieprogramma College Tour gepland. Matthijs van Nieuwkerk ontvangt tijdens dit seizoen spraakmakende en inspirerende gasten, onder wie strafrechtadvocaat Bénédicte Ficq.

Bénédicte Ficq is één van de meest vooraanstaande strafrechtadvocaten van Nederland. Met haar kantoor Ficq & Partners stond zij onder meer Badr Hari, Dino Soerel en Jan-Dirk Paarlberg bij en in 2016 opende ze (tevergeefs) een strafrechtelijke aanval op de tabaksindustrie. Door haar vakgenoten werd Ficq meermaals uitgeroepen tot beste vrouwelijke strafpleiter van Nederland. In 2018 werd ze, samen met Wanda de Kanter, door Opzij uitgeroepen tot meest invloedrijke vrouw van het land.

Kortom: genoeg te leren en te vragen aan Bénédicte Ficq. Wil jij de opnames van deze College Tour bijwonen? Heb je misschien een prangende vraag die je haar wilt stellen? Meld je dan aan voor de opnames op woensdag 15 mei aanstaande in Podium Mozaïek in Amsterdam. We verzoeken je om 12.45 uur aanwezig te zijn, de opnames beginnen om 13.30 uur en duren tot ongeveer 15.00 uur.

Bestel snel je kaarten via www.tvtickets.nl/collegetour. Je kunt de kortingscode CT2019 gebruiken, waarmee je de opnames gratis kan bijwonen.