Nieuws

4 t/m 7 september 2019: Lexence Jonge Balie Studiereis naar Bologna

Toen Irnerius van Bologna in 1088 het Romeinse recht nieuw leven inblies wist hij niet dat dit ertoe zou leiden dat 931 jaar later 50 leden van de Jonge Balie Amsterdam de stad zouden bezoeken. Net als elk jaar zullen wij tijdens deze reis inhoudelijke én sociale activiteiten ondernemen. Inschrijven is nog mogelijk tot 14 juni aanstaande. De prijs bedraagt EUR 495 en daar is in ieder geval bij inbegrepen: vlucht van en naar Schiphol, accommodatie, groepsactiviteiten en eten/drinken ter plaatse. Bij vragen kan contact worden opgenomen met de reiscommissie via reiscommissie@jongebalieamsterdam.nl. Wees er snel bij, want vol = vol!

Let op: bij annulering van de inschrijving vóór 15 augustus 2019 blijft het bedrag van EUR 495 verschuldigd, tenzij voor die datum een vervanger kan worden gevonden. Neem bij verhindering altijd zo snel mogelijk contact op met de commissie. De commissie zal allereerst proberen een vervanger te regelen via de wachtlijst. Wanneer er geen wachtlijst meer is, ben je zelf verantwoordelijk voor het vinden van een vervanger. Als er een vervanger kan worden gevonden, dan zal de commissie naderhand berekenen welk gedeelte van het bedrag voor restitutie in aanmerking komt op basis van eventuele niet gemaakte kosten. Bij annulering vanaf 15 augustus 2019 blijft in principe het volledige bedrag van EUR 495 verschuldigd. Er kan dan geen vervanging meer worden geregeld.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

To top