Nieuws

Jonge Balie Bowlingtoernooi 2019

Na een jaar wachten is het eindelijk weer tijd voor het Jonge Balie Bowlingtoernooi! Op donderdag 14 maart 2019 zullen 54 teams in de arena van Knijn strijden om felbegeerde prijzen en eeuwige roem.

Wat: Bowlingtoernooi met naborrel
Wanneer: donderdag 14 maart 2019
Tijd: Heats van 20:00 – 23:00 uur en finale tot ongeveer 23.30 uur. Aansluitend naborrel!
WaarKnijn Bowlingcentrum, Scheldeplein 3, Amsterdam

Inschrijven: de inschrijvingen zijn geopend, dus schrijf jullie team snel in via onderstaand inschrijfformulier! Ieder team bedenkt een originele teamnaam en bestaat uit minimaal 5 en maximaal 7 personen. Er is plaats voor 54 teams, per kantoor kunnen maximaal 3 teams zich inschrijven en vol = vol, dus zorg dat je er snel bij bent! De inschrijfkosten bedragen EUR 49,00 inclusief BTW per team. De teamcaptain zal na inschrijving per e-mail een factuur ontvangen. Het inschrijfbedrag moet uiterlijk op vrijdag 8 maart 2019 zijn ontvangen. Let op: als de betaling niet op tijd binnen is, zal jullie plek worden vergeven aan het eerste team op de reservelijst.

Prijzen: Het team dat in de finale de beste score neerzet wint de fabuleuze en felbegeerde wisseltrofee! Geen bowlingskills? Ook dit jaar zijn er weer prijzen voor de best verkleden deelnemer en voor de beste teamnaam te winnen.

Naborrel: na een vermoeiend sportevenement kan een beetje ontspanning geen kwaad. We nodigen jullie daarom van harte uit om het bowlingtoernooi met ons na te bespreken op de naborrel. De locatie wordt nog bekendgemaakt. Dus aarzel niet en geef je vandaag nog op voor het meest sportieve, gezellige en groovy-evenement van het jaar!

Peace out!

Jonge Balie Lezing 25 januari 2024

To top