Nieuws

Vacatures Stichting Jonge Balie Nederland

Twee nieuwe bestuursleden gezocht!

Heb je interesse in een leuke bestuursfunctie? Solliciteer dan nu! Er komen twee (!) leuke plaatsen vrij aan onze boardroom table en de SJBN is daarom op zoek naar twee nieuwe bestuursleden die zich willen inzetten voor jonge advocaten in heel Nederland.

Als bestuurslid van de SJBN ben je het aanspreekpunt voor interne en externe aangelegenheden voor diverse partijen waarmee de SJBN samenwerkt (zoals de Nederlandse Orde van Advocaten en sponsors) alsook voor de advocaat(-stagiaires). Ben jij een gedreven en creatieve teamspeler en ben jij degene die zich hard wil maken voor de (ontwikkeling van) jonge advocaten van Nederland en de SJBN wil vertegenwoordigen? Solliciteer dan nu! De portefeuilles zullen in nader overleg tijdens de sollicitatiegesprekken worden toebedeeld.

Rekening dient te worden gehouden met een gemiddelde tijdsbesteding van 6 uren per week aan de bestuurswerkzaamheden. Mocht je interesse hebben om één van de bestuursfuncties te vervullen, dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Jouw sollicitatie met curriculum vitae kan je, vóór 26 januari 2018, richten aan Wieger Kop (voorzitter@sjbn.nl).

To top