Nieuws

Maandag 21 januari 2019: Jonge Balie Lezing

Op maandag 21 januari 2019 zal de eerstvolgende Jonge Balie lezing plaatsvinden. Marnix Holtzer (partner bij DLA Piper) zal een lezing geven op het gebied van corporate litigation.

In veel – grote of kleine – ondernemingen is het intern toezicht gelegd bij een raad van commissarissen of raad van toezicht. Maatschappelijk en juridisch wordt steeds meer van een commissaris gevraagd, reden waarom het steeds belangrijker wordt om juridische risico’s in kaart te kunnen brengen. Wanneer zijn commissarissen daadwerkelijk aansprakelijk voor falend toezicht? En wat kunnen zij doen om zich te beschermen tegen mogelijke aansprakelijkheidskwesties? Onder andere deze vragen zullen tijdens de lezing op maandag 21 januari aanstaande aan bod komen. 

De lezing vindt plaats bij Roeivereniging de Amstel (Hobbemakade 122) en begint om 19.30 uur. Schrijf je snel in!

Jonge Balie Nieuwjaarsfeest 18 januari 2024

To top