Nieuws

Donderdag 15 november 2018: Jonge Balie Pubquiz

Op donderdag 15 november aanstaande vindt een nieuwe Jonge Balie Pubquiz plaats. De pubquiz staat onder leiding van Martijn Smits. Vijftien teams zullen tegen elkaar strijden in acht verschillende kennisrondes, dus de parate kennis wordt flink op de proef gesteld!

De pubquiz start om 20.00 uur bij Café de Ebeling aan de Overtoom. Voor de leden die graag wat willen eten voordat de pubquiz aanvangt, heeft De Ebeling een geweldige deal: een hamburger en een biertje voor maar EUR 10. De hamburgers worden tussen 18.30 uur en 19.00 uur geserveerd en je kunt alleen gebruik maken van deze deal als je dit hebt doorgegeven bij de aanmelding.

LET OP:

  • een team bestaat uit min. 4 en max. 6 personen (dus niet meer en niet minder!)
  • deelname is uitsluitend toegankelijk voor leden van de Jonge Balie Amsterdam
  • deelname is geheel kosteloos

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

To top