Nieuws

European Lawyers’ Programme 2019

De inschrijving voor het European Lawyers’ Programme 2019 in Edinburgh is geopend; ook een Nederlandse advocaat (met minstens 2 jaar werkervaring) kan meedoen. Het programma loopt van 15 april tot 28 juni 2019. Verdere informatie en het aanmeldingsformulier staat hier.

De top 3 redenen om mee te doen:

  1. Het is een unieke kans om ervaring op te doen in een common law rechtspraktijk. Na een introduction course op de Faculty of Advocates van de universiteit van Edinburgh nemen drie advocates (de Schotse versie van barristers) en een Schotse rechter je twee maanden onder hun hoede.
  2. Je leert advocaten van ongeveer jouw ervaringsniveau uit zo’n 10 andere Europese landen intensief kennen.
  3. Je verblijft tweeënhalf maand in Schotland. In het begin even koud, maar denk: highlands, pubs met open haard, shortbread, whisky, doedelzakken en tweed (bovendien is Edinburgh een   hele fijne stad).

Else Harting (Van Doorne) was afgelopen voorjaar de Nederlandse deelnemer en is beschikbaar voor vragen: elseharting@gmail.com.

To top