Nieuws

Dinsdag 27 november 2018: ‘Hoe start ik mijn eigen kantoor?’

Op dinsdag 27 november aanstaande zullen de Jonge Balie Amsterdam en onze hoofdsponsor Rabobank hun krachten bundelen. Dit combi-event zal volledig in het teken staan van het opstarten van een eigen kantoor en kan daarom in het bijzonder interessant zijn voor (aanstaand) advocaat stagiaire-ondernemers. De avond zal aanvangen om 18.00 uur in het Stedelijk Museum. Van 18.00 uur tot 19.00 uur is er inloop en zal voor een hapje worden gezorgd. Voor de deelnemers is het aan te raden om uiterlijk 18.30 uur aanwezig te zijn, zodat zij nog rustig een hapje kunnen eten. Van 19.00 uur tot 20.00 uur zullen de Jonge Balie en Rabobank samen een lezing verzorgen waarbij (i) Martin Krüger en Bente Kruijswijk van MAAK Advocaten zullen ingaan op hun ervaringen bij het opzetten van een eigen kantoor en welke specifieke aandachtspunten daarbij gelden, en (ii) zal Rabobank vertellen over alles wat verband houdt met de financiële aspecten bij het opzetten van een eigen kantoor. Vanaf 20.00 uur zal een rondleiding door het Stedelijk Museum worden verzorgd waarbij deelnemers een sneak preview krijgen van de Wintertentoonstelling.

In het kort:

18.00 uur – 19.00 uur | Inloop en walking dinner in het Stedelijk Museum
19.00 uur – 20.00 uur | Lezing door Jonge Balie en Rabobank
20.00 uur – 22.00 uur | Sneak preview van de Wintertentoonstelling

Deelname is geheel kosteloos. Er is plek voor maximaal 35 advocaten dus schrijf je snel in via onderstaand formulier en vergeet vooral niet jouw meest prangende vraag vooraf aan ons door te geven! Na inschrijving ontvang je een inschrijvingsbevestiging. Hiermee is jouw deelname nog niet definitief. De uiteindelijke selectie zal door de Jonge Balie Amsterdam geschieden. Dit combi-event is niet PO-punt waardig.

Jonge Balie Pubquiz 30 november 2023

Wat betreft het eten kan gekozen worden tussen een hamburger, vegaburger of kipsaté.

  • Houd er rekening mee dat enkel de team captain eventuele nadere informatie per mail ontvangt.
  • Geef hier de maaltijdkeuzes van alle deelnemers uit je team door (zie de lijst met keuzes in het bericht boven dit inschrijfformulier). Als je hele team niet wil mee-eten, vul dan 'nvt' in. Vul tot slot in of je team uit 4, 5 of 6 personen bestaat.
To top