Nieuws

Vrijdag 13 april: SJBN Advocaat en Ondernemerdag in Amsterdam

Ben jij een jonge advocaat met maximaal 7 jaar ervaring en ben je geïnteresseerd in het ondernemerschap binnen de advocatuur? Kom dan naar de vijfde editie van de SJBN Advocaat en Ondernemerdag op 13 april 2018 in Amsterdam!

De SJBN Advocaat en Ondernemerdag is in het bijzonder gericht op advocaten die een eigen kantoor willen beginnen of ambitie hebben om door te groeien tot partner binnen een bestaand kantoor. Tijdens de dag laten we je kennis maken met onderdelen van het vak die nieuw zijn in jouw toekomstige rol.

Workshops

De SJBN Advocaat en Ondernemerdag wordt georganiseerd in samenwerking met ABN AMRO, Movir en Lexxyn. Er kunnen 3 workshops worden gevolgd die in het teken staan van:

  • Ervaringen van advocaten die onlangs hun eigen praktijk hebben opgezet of onlangs het partner-traject hebben doorlopen;
  • De financiële en fiscale aspecten van juridisch ondernemerschap;
  • Beroepsaansprakelijkheid – ervaringen uit de praktijk;
  • Work-life balance;
  • Veilige ICT-voorzieningen – waar moet je aan denken?

Het volledige programma is binnenkort te vinden op de website van de SJBN.

De ontvangst is vanaf 13:30 uur en het programma begint om 14:00 uur. De dag wordt afgesloten met een borrel.

Meld je snel aan!

De SJBN Advocaat en Ondernemersdag vindt plaats op het hoofdkantoor van de ABN AMRO aan de Gustav Mahlerlaan 10 te (1082 PP) Amsterdam. Deelname aan de SJBN Advocaat en Ondernemersdag is kosteloos!

Meld je snel aan want er zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan tot 6 april 2018 door een mail te sturen naar evenementen@sjbn.nl Bij maximale bezetting zal een wachtlijst worden bijgehouden. Mocht je zijn ingeschreven, maar onverhoopt niet meer aanwezig kunnen zijn, meld je dan alsjeblieft per e-mail af. Bij voorbaat dank.

Graag tot vrijdag 13 april 2018 in Amsterdam!

Hartelijke groeten,

Stichting Jonge Balie Nederland

To top