Nieuws

Woensdag 21 maart: Jonge Balie pubquiz

Op woensdag 21 maart 2018 vindt een nieuwe editie plaats van de Jonge Balie Pubquiz. De pubquiz staat opnieuw onder de vakkundige leiding van quizmaster Ivo Reijerts. Vijftien teams zullen tegen elkaar strijden in vijf verschillende kennisrondes, waarbij iedere ronde zal worden aangevuld met een juridische bonusvraag waarop alleen doorgewinterde advocaten het antwoord weten. En uiteraard kan ieder team weer één keer de joker inzetten voor dubbele punten!

De pubquiz start om 19.30 uur bij Café de Ebeling. Voor de mensen die graag wat willen eten voordat de pubquiz aanvangt, heeft De Ebeling een geweldige deal: een hamburger en een biertje voor maar EUR 10. De hamburgers worden tussen 18.30 uur en 19.00 uur geserveerd en je kunt alleen gebruik maken van deze deal als je dit hebt doorgegeven bij de aanmelding.

Een team bestaat uit 4-6 personen. Deelname aan de pubquiz is gratis.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

To top