Nieuws

Woensdag 28 februari: Jonge Balie lezing inclusief balletvoorstelling

[LET OP: Inschrijving niet meer mogelijk] Geen ballet dat beter helpt tegen de winterblues dan de balletvoorstelling Don Quichot, geïnspireerd op het meesterwerk van Miguel de Cervantes. Op woensdag 28 februari  2018 zal de Jonge Balie Amsterdam in samenwerking met Young Patrons Circle (een groep van jonge donateurs van Nationale Opera & Ballet) een fantastische avond organiseren bij Nationale Opera & Ballet.

Om 18.30 uur vangt de avond aan met een lezing van Prof. dr. Frans Koenraadt in het Atrium. Geheel passend bij het thema van de avond zal de lezing gaan over TBS. Frans Koenraadt is forensisch psycholoog in het Pieter Baan Centrum, criminoloog, vast beëdigd gerechtelijk deskundige en hoogleraar forensische psychiatrie en psychologie. Aansluitend zullen we de voorstelling bezoeken. In de pauze zal een uniek kijkje worden gegeven achter de schermen tijdens een speciale rondleiding voor de Jonge Balie. Na afloop van de voorstelling is er tijd om met elkaar na te praten onder het genot van een drankje.

Meer informatie over de voorstelling is hier te vinden.

 

 

 

 

To top