Op donderdag 23 november 2017 vanaf 18:00 uur vindt de volgende netwerkborrel van legal LGBT netwerk FORWARD plaats in Amsterdam. Twee keer per jaar organiseert FORWARD een netwerkborrel voor alle juristen die LHBT (lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders) inclusiviteit en acceptatie op de werkvloer een belangrijk onderwerp vinden. Mocht je interesse hebben in deze borrel en/of toekomstige evenementen van Forward, stuur dan een e-mail aan boudewijn.smit@nautadutilh.com met in de e-mail jouw naam, kantoor en functie.

FORWARD wordt ondersteund door: Allen & Overy, Baker & McKenzie, De Brauw Blackstone Westbroek, Hogan Lovells, Houthoff Buruma, Jones Day, Linklaters, NautaDutilh, Norton Rose Fulbright, Simmons & Simmons, Stibbe, Van Doorne, AKD, Clifford Chance, DLA Piper, Holland van Gijzen, Loyens & Loeff, Citius Advocaten, Doorn en Keizer, Groot & Evers, Hanssen Spronk, Hengeveld Advocaten, Tan Advocatuur, Van der Velde van Hal, Van Riet, Workx Advocaten en Zilver Advocaten.